Vooruit, VOORUIT!

Vooruit, VOORUIT!

We willen je graag meenemen in het eigen en eerlijke levensverhaal van Eer&Nan. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachtingen en grote dromen het leven ingaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen. 

Voor Eer groeide het moederschap uit tot abnormale proporties, waardoor ze in een burnout terecht kwam. Nanda raakte helemaal vast in angst en paniek door een aandoening die ze niet kon accepteren. Hun levens kenmerkte zich al snel door irrationele gedachten, absurde hersenspinsels en debiele levensmotto’s. Hierdoor heerst er continue angst, paniek, moedeloosheid en verslagenheid. Eer&Nan gaan het gevecht aan, waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te gaan durven leven. En er nog van te genieten ook! Stapje voor stapje komen ze vooruit.

Bezoekers over ‘Vooruit, VOORUIT!’:

“Alledaagse ellende komt in een goeie dosis humor op je af. Absoluut herkenbaar. Ondertussen wordt je wakker geschud, dat ook jij alles aan kan als je je laat leiden door de Allerhoogste.”

“De prachtige woordspelingen, ontroerende bekentenissen en steeds weer die lach bij die traan. Hier wordt niet gespeeld… dit is realiteit! Het moet wel autobiografisch zijn.”

“Ik heb zó genoten van jullie! Geen moment was het saai of langdradig. Ik heb heel erg gelachen én m’n tranen met moeite kunnen bedwingen. Wat was het herkenbaar en wat mooi dat God in ‘de put’ zo dichtbij was… Ga vooral door dames!”

‘Vooruit, VOORUIT!’ was de eerste voorstelling van Eer&Nan. Ze hebben deze voorstelling vijf jaar lang in heel Nederland mogen spelen. Inmiddels is het vervolg op deze theatervoorstelling, ‘Terugblik vooruit’ beschikbaar. De eerste theatervoorstelling is online te zien:

Eer&Nan in de  media

Lees ook het artikel over Eer&Nan in de Stentor of ons verhaal in de Jente.

 

Bewaren

Bewaren

%d bloggers liken dit: